23/11/2020 23/11/2020 Εικόνες και ιερά κειμήλια από τον Ιερό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου στο Μεσαίο Καρλόβασι της Σάμου, ο οποίος υπέστη εκτεταμένες ζημιές από τον καταστροφικό σεισμό, απομάκρυνε η  Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, παράρτημα Σάμου. Όπως αναφέρουν σε σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:  “Πριν 2 ημέρες, ο Ιερός Ναός Εισοδίων της Θεοτόκου, στο Μεσαίο Καρλόβασι είχε...
23 Νοεμβρίου, 2020 - 11:37
Τελευταία ενημέρωση: 23/11/2020 - 11:39

Σάμος: Διασώζουν Ιερά Κειμήλια από τους ναούς

Διαδώστε:
Σάμος: Διασώζουν Ιερά Κειμήλια από τους ναούς

Εικόνες και ιερά κειμήλια από τον Ιερό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου στο Μεσαίο Καρλόβασι της Σάμου, ο οποίος υπέστη εκτεταμένες ζημιές από τον καταστροφικό σεισμό, απομάκρυνε η  Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, παράρτημα Σάμου.

Όπως αναφέρουν σε σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:  “Πριν 2 ημέρες, ο Ιερός Ναός Εισοδίων της Θεοτόκου, στο Μεσαίο Καρλόβασι είχε την τιμητική του, αλλά παρέμεινε κλειστός. Σήμερα δυστυχώς μετά τις υπόλοιπες εκκλησίες της πόλης, ήρθε η σειρά του να αδειάσει από όλα τα ιερά του κειμήλια, λόγω των εκτεταμένων ζημιών που υπέστη από τον καταστροφικό σεισμό. Συνεχίζουμε το δύσκολο έργο συνδρομής βοήθειας, σε φορείς, εκκλησία, ιδρύματα και ιδιώτες όταν αυτό μας ζητηθεί”.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων