11/10/2019 11/10/2019 Οι χειροτονίες των Εφηψισμένων Μητροπολιτών και των Βοηθών Επισκόπων, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, θα τελεσθούν ως εξής: – Τήν Κυριακή 13 Οκτωβρίου ε.έ., στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών, η χειροτονία του Εψηφισμένου Μητροπολίτου Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερωνύμου. – Τήν Δευτέρα 14 Οκτωβρίου ε.έ., στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών, η...
11 Οκτωβρίου, 2019 - 16:25
Τελευταία ενημέρωση: 11/10/2019 - 16:26

Πότε και που θα γίνουν οι χειροτονίες των νέων Μητροπολιτών και Βοηθών Επισκόπων

Διαδώστε:
Πότε και που θα γίνουν οι χειροτονίες των νέων Μητροπολιτών και Βοηθών Επισκόπων

Οι χειροτονίες των Εφηψισμένων Μητροπολιτών και των Βοηθών Επισκόπων, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, θα τελεσθούν ως εξής:

– Τήν Κυριακή 13 Οκτωβρίου ε.έ., στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών, η χειροτονία του Εψηφισμένου Μητροπολίτου Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερωνύμου.
– Τήν Δευτέρα 14 Οκτωβρίου ε.έ., στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών, η χειροτονία του Εψηφισμένου Μητροπολίτου Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιεροθέου.
– Τήν Τρίτη 15 Οκτωβρίου ε.έ., στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών, η χειροτονία του Εψηφισμένου Επισκόπου Ωρεών κ. Φιλοθέου.
– Τήν Τετάρτη 16 Οκτωβρίου ε.έ., στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών, η χειροτονία του Εψηφισμένου Επισκόπου Ρωγών κ. Φιλοθέου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων