19/05/2022 19/05/2022 Σε διάβημα προς τις αρχές της Λιβύης προέβη το υπουργείο Εξωτερικών, μετά την εμπρηστική επίθεση που σημειώθηκε σε Ελληνορθόδοξο ναό στην Τρίπολη. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, οι ελληνικές Αρχές προέβησαν σε διάβημα προς τις λιβυκές Αρχές ζητώντας να εντοπισθούν οι δράστες της εμπρηστικής επίθεσης που σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες εναντίον του...
19 Μαΐου, 2022 - 17:15
Τελευταία ενημέρωση: 19/05/2022 - 17:48

Διάβημα του ΥΠΕΞ για εμπρησμό ναού στην Τρίπολη της Λιβύης

Διαδώστε:
Διάβημα του ΥΠΕΞ για εμπρησμό ναού στην Τρίπολη της Λιβύης

Σε διάβημα προς τις αρχές της Λιβύης προέβη το υπουργείο Εξωτερικών, μετά την εμπρηστική επίθεση που σημειώθηκε σε Ελληνορθόδοξο ναό στην Τρίπολη.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, οι ελληνικές Αρχές προέβησαν σε διάβημα προς τις λιβυκές Αρχές ζητώντας να εντοπισθούν οι δράστες της εμπρηστικής επίθεσης που σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες εναντίον του ελληνορθόδοξου Ναού του Αγίου Γεωργίου στην Τρίπολη καθώς και να προστατευθεί ο Ναός.

 

(Φωτογραφία: Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου στην Τρίπολη της Λιβύης)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων