01/02/2019 01/02/2019 Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά, το Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, μάς προσκαλεί στις εργασίες του διεπιστημονικού Συνεδρίου «Θρησκείες και Ανθρώπινα Δικαιώματα», το οποίο διοργανώνεται από 13 έως 16 Φεβρουαρίου 2019. Περισσότερες πληροφορίες για το σημαντικό αυτό επιστημονικό γεγονός είναι διαθέσιμες στην επίσημη ιστοσελίδα του Συνεδρίου: https://humanrights.soctheol.uoa.gr/ Το Διεπιστημονικό Συνέδριο “Θρησκείες και Ανθρώπινα...
01 Φεβρουαρίου, 2019 - 15:13

Διεπιστημονικό Συνέδριο «Θρησκείες και Ανθρώπινα Δικαιώματα»

Διαδώστε:
Διεπιστημονικό Συνέδριο «Θρησκείες και Ανθρώπινα Δικαιώματα»

Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά, το Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, μάς προσκαλεί στις εργασίες του διεπιστημονικού Συνεδρίου «Θρησκείες και Ανθρώπινα Δικαιώματα», το οποίο διοργανώνεται από 13 έως 16 Φεβρουαρίου 2019.

Περισσότερες πληροφορίες για το σημαντικό αυτό επιστημονικό γεγονός είναι διαθέσιμες στην επίσημη ιστοσελίδα του Συνεδρίου: https://humanrights.soctheol.uoa.gr/

Το Διεπιστημονικό Συνέδριο “Θρησκείες και Ανθρώπινα Δικαιώματα” αποτελεί το πρώτο Συνέδριο μετά τη μετονομασία του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας του Ε.Κ.Π.Α. σε Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας, και το τέταρτο στο πλαίσιο των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών και Διδακτορικών Σπουδών του Τμήματος.

Για τη χορήγηση πιστοποιητικού παρακολούθησης, η εγγραφή στο Συνέδριο είναι απαραίτητη.

ΕΙΣΟΔΟΣ: ΕΛΕΥΘΕΡΗ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων