19/06/2020 19/06/2020 Θα πραγματοποιηθεί και φέτος το Διεθνές Masterclass Βυζαντινής μουσικής από τις 13 έως τις 17 Ιουλίου 2020, στο Ιάσιο. Κεντρικός προσκεκλημένος θα είναι για μια ακόμα χρονιά ο Άρχων Πρωτοψάλτης της Μ.τ.Χ.Ε. Παναγιώτης Νεοχωρίτης. Θα συμμετέχουν επίσης η Καθηγήτρια Μαρία Αλεξάνδρου (Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης), ο Δρ Γεώργιος Κωνσταντίνου, Χοράρχης της ΕΛΒΥΧ, ο Aντριαν Σιρμπου (Πανεπιστήμιο...
19 Ιουνίου, 2020 - 12:52
Τελευταία ενημέρωση: 19/06/2020 - 12:15

Διεθνές Masterclass Βυζαντινής μουσικής

Διαδώστε:
Διεθνές Masterclass Βυζαντινής μουσικής

Θα πραγματοποιηθεί και φέτος το Διεθνές Masterclass Βυζαντινής μουσικής από τις 13 έως τις 17 Ιουλίου 2020, στο Ιάσιο. Κεντρικός προσκεκλημένος θα είναι για μια ακόμα χρονιά ο Άρχων Πρωτοψάλτης της Μ.τ.Χ.Ε. Παναγιώτης Νεοχωρίτης. Θα συμμετέχουν επίσης η Καθηγήτρια Μαρία Αλεξάνδρου (Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης), ο Δρ Γεώργιος Κωνσταντίνου, Χοράρχης της ΕΛΒΥΧ, ο Aντριαν Σιρμπου (Πανεπιστήμιο Τεχνών George Enescu, Iasi) και άλλοι ειδικοί επιστήμονες. Την εκδήλωση διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Byzantion» και το Πανεπιστήμιο Τεχνών «George Enescu», σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη της Μολδαβίας και της Μπουκοβίνας και το Δημαρχείο του Ιασίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων