21/05/2019 21/05/2019 Διεθνές συνέδριο για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 29 Μαίου στην Μόσχα. Το φόρουμ διοργανώθηκε από το Συμβούλιο Συνεργασίας Θρησκευτικών Οργανώσεων υπό τον Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας, το Διαθρησκειακό Συμβούλιο της Ρωσίας, τη Ρωσική Ένωση για την Προστασία της Θρησκευτικής Ελευθερίας και την Αυτοκρατορική Παλαιστινιακή Εταιρεία....
21 Μαΐου, 2019 - 8:13

Διεθνές Συνέδριο για την Ουκρανική Ορθόδοξη Εκκλησία

Διαδώστε:
Διεθνές Συνέδριο για την Ουκρανική Ορθόδοξη Εκκλησία

Διεθνές συνέδριο για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 29 Μαίου στην Μόσχα.

Το φόρουμ διοργανώθηκε από το Συμβούλιο Συνεργασίας Θρησκευτικών Οργανώσεων υπό τον Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας, το Διαθρησκειακό Συμβούλιο της Ρωσίας, τη Ρωσική Ένωση για την Προστασία της Θρησκευτικής Ελευθερίας και την Αυτοκρατορική Παλαιστινιακή Εταιρεία.

Στο συνέδριο θα παραστούν ο πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ Ιλαρίων, και εκπρόσωποι από τα Πατριαρχεία Αντιοχείας, Σερβίας και άλλες Ορθόδοξες Εκκλησίες.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου θα αναλυθούν οι τελευταίες εξελίξεις στην Ουκρανία μετά την χορήγηση του Τόμου Αυτοκεφαλίας από το Οικουμενικό Πατριαρχείο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων