03/09/2019 03/09/2019 Διεθνές Συνέδριο με θέμα “Η θεολογική παρακαταθήκη του πρωθιερέως Γεωργίου Φλωρόφσκυ” διοργανώνει το Οικουμενικό Πατριαρχείο, στην Πόλη, από την 1η έως και την 3ην Σεπτεμβρίου 2019, με αφορμή την συμπλήρωση 40ετίας από της κοιμήσεώς του. Παρακολουθήστε την τελευταία παρουσίαση με την Dr. Ivana Noble (Καθηγήτρια Οἰκουμενικῆς Θεολογίας- Πανεπιστήμιον Charles, Πράγα) με θέμα “Ἡ ἀντίληψις τοῦ π....
03 Σεπτεμβρίου, 2019 - 19:09

Διεθνές Συνέδριο: «Η Θεολογική παρακαταθήκη του πρωθιερέως Γεωργίου Φλωρόφσκυ”

Διαδώστε:
Διεθνές Συνέδριο: «Η Θεολογική παρακαταθήκη του πρωθιερέως Γεωργίου Φλωρόφσκυ”

Διεθνές Συνέδριο με θέμα “Η θεολογική παρακαταθήκη του πρωθιερέως Γεωργίου Φλωρόφσκυ” διοργανώνει το Οικουμενικό Πατριαρχείο, στην Πόλη, από την 1η έως και την 3ην Σεπτεμβρίου 2019, με αφορμή την συμπλήρωση 40ετίας από της κοιμήσεώς του.

Παρακολουθήστε την τελευταία παρουσίαση με την Dr. Ivana Noble (Καθηγήτρια Οἰκουμενικῆς Θεολογίας- Πανεπιστήμιον Charles, Πράγα) με θέμα “Ἡ ἀντίληψις τοῦ π. Γεωργίου Φλωρόφσκυ περί τῆς νέας ἱεραποστολῆς εἰς την Δύσιν”. Δείτε το βίντεο:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων