17/07/2019 17/07/2019 Ένα ακόμη σημαντικό διεθνές Συνέδριο πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στην Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης (ΟΑΚ). Το Συνέδριο αυτό αποτελεί την πιο σημαντική συνάντηση –παγκοσμίως– για θέματα ηλεκτρονικής καινοτομίας. Η καινοτομία του έγκειται στο γεγονός ότι το JCrete δεν είναι απλώς ένα Συνέδριο –τουλάχιστον όχι με τη στενή έννοια του όρου–, αλλά μία συνάντηση με σκοπό την...
17 Ιουλίου, 2019 - 19:16

Διεθνές Συνέδριο Πληροφορικής στην Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης

Διαδώστε:
Διεθνές Συνέδριο Πληροφορικής στην Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης

Ένα ακόμη σημαντικό διεθνές Συνέδριο πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στην Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης (ΟΑΚ). Το Συνέδριο αυτό αποτελεί την πιο σημαντική συνάντηση –παγκοσμίως– για θέματα ηλεκτρονικής καινοτομίας. Η καινοτομία του έγκειται στο γεγονός ότι το JCrete δεν είναι απλώς ένα Συνέδριο –τουλάχιστον όχι με τη στενή έννοια του όρου–, αλλά μία συνάντηση με σκοπό την αλληλογνωριμία και την προαγωγή των Νέων Τεχνολογιών. Οι συμμετέχοντες ειδικοί επιστήμονες, διάσημοι προγραμματιστές από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, εξειδικευμένοι στη γλώσσα των ηλεκτρονικών υπολογιστών «Java», μία από τις πιο δημοφιλείς γλώσσες προγραμματισμού.

Στο σύντομο Χαιρετισμό του ο Γενικός Διευθυντής της ΟΑΚ καλωσόρισε τους συμμετέχοντες και τους ευχαρίστησε για τη συμμετοχή τους και την εμπιστοσύνη προς το Ίδρυμα. Επίσης, αναφέρθηκε στις γρήγορες εξελίξεις των Νέων Τεχνολογιών και των μεγάλων δεδομένων, αλλά και στον τρόπο που πρέπει να μάθουμε να χρησιμοποιούμε τον Ηλεκτρονικό Υπολογιστή, ιδιαίτερα από τη νέα γενιά.

Διοργανωτής του Συνεδρίου είναι ο Δρ Heinz Kabutz, ο οποίος διαμένει για πολλά χρόνια στην περιοχή των Χανίων.

Στο πλαίσιο των εργασιών και των συζητήσεων, οι σύνεδροι θα επισκεφθούν διάφορες περιοχές της Κρήτης για να γνωρίσουν τον Πολιτισμό και την Παράδοση της Μεγαλονήσου.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων