19/10/2020 19/10/2020 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας κ. Νεκτάριος εξερχόμενος από το δικαστικό μέγαρο, απευθύνθηκε προς τους συγκεντρωμένους, τους ευχαρίστησε για την υποστήριξη και την αγάπη τους. Ερωτηθείς, αν θεωρεί ότι δεν υπήρξε στήριξη στο πρόσωπό του από την Διαρκή Ιερά Σύνοδο ο Σεβασμιώτατος τόνισε ότι στη δίκη υπήρξε εκπρόσωπος της ΔΙΣ, ο Μητροπολίτης Γλυφάδος κ. Αντώνιος. Παρακολουθήστε...
19 Οκτωβρίου, 2020 - 18:38
Τελευταία ενημέρωση: 19/10/2020 - 18:47

Πρώτες δηλώσεις μετά τη διακοπή της δίκης (BINTEO)

Διαδώστε:
Πρώτες δηλώσεις μετά τη διακοπή της δίκης (BINTEO)

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας κ. Νεκτάριος εξερχόμενος από το δικαστικό μέγαρο, απευθύνθηκε προς τους συγκεντρωμένους, τους ευχαρίστησε για την υποστήριξη και την αγάπη τους. Ερωτηθείς, αν θεωρεί ότι δεν υπήρξε στήριξη στο πρόσωπό του από την Διαρκή Ιερά Σύνοδο ο Σεβασμιώτατος τόνισε ότι στη δίκη υπήρξε εκπρόσωπος της ΔΙΣ, ο Μητροπολίτης Γλυφάδος κ. Αντώνιος.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:

 

Υπενθυμίζουμε ότι διεκόπη για τη Τετάρτη λόγω παρέλευσης του ωραρίου, η δίκη του Μητροπολίτη Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκταρίου, o οποίος δικάζεται στο Μονομελές Πρωτοδικείο Κέρκυρας. Εναντίον του Μητροπολίτη σχηματίστηκε δικογραφία, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, για δύο υποθέσεις που αφορούν σε παραβίαση των περιοριστικών μέτρων εν μέσω πανδημίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων