15/08/2022 16/08/2022 «Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε σε ομοψυχία, να προσπαθούμε όλοι μαζί για να κάνουμε συνεχώς καινούργια πράγματα, καλύτερα πράγματα» επισήμανε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, η οποία εκπροσώπησε την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Παναγία Σουμελά του Βερμίου. Αναφέρθηκε, επίσης, στην επέτειο των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική...
15 Αυγούστου, 2022 - 19:30
Τελευταία ενημέρωση: 16/08/2022 - 3:13

Δηλώσεις πολιτικών στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Παναγία Σουμελά του Βερμίου

Διαδώστε:
Δηλώσεις πολιτικών στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Παναγία Σουμελά του Βερμίου

«Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε σε ομοψυχία, να προσπαθούμε όλοι μαζί για να κάνουμε συνεχώς καινούργια πράγματα, καλύτερα πράγματα» επισήμανε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, η οποία εκπροσώπησε την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Παναγία Σουμελά του Βερμίου.

Αναφέρθηκε, επίσης, στην επέτειο των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή και τους πρόσφυγες που ήρθαν στην Ελλάδα, κάνοντας λόγο για «ένα πολύ σημαντικό τμήμα του ελληνισμού, που έχασε τα πάντα πριν από 100 χρόνια, ήρθε στην Ελλάδα, στήθηκε στα πόδια του και είναι ένα ζωντανό καινούργιο στοιχείο».

«Με βαθύ αίσθημα πατριωτικής ευθύνης απευθύνουμε μηνύματα εθνικής ενότητας και αποφασιστικότητας, εγρήγορσης και ελπίδας. Να μας δίνει δύναμη η Παναγία Σουμελά, να μας φωτίζει για να ξεπεράσουμε όλα τα δεινά που αντιμετωπίζουμε, με ανθρωπιά και αλληλεγγύη», δήλωσε ο βουλευτής Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης που εκπροσώπησε τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τον πρόεδρό του Αλέξη Τσίπρα.

«Η Παναγία να σκεπάζει και να φρουρεί την πατρίδα μας. Σήμερα η σκέψη μας είναι σε εκείνους που φυλάνε τα σύνορα της χώρας στις θάλασσες, στους ουρανούς στη στεριά», τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Γκιουλέκας.

 

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων