12/04/2021 12/04/2021 Σε δηλώσεις μετά την Εξόδιο Ακολουθία του αειμνήστου Ιακώβου Τσούνη ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος τόνισε “από σήμερα είναι πολύ φτωχότερη η Ελλάδα” ενώ υπογράμμισε “Η φιλοπατρία του ανδρός αποδείχθηκε όχι μόνος από την προσφορά του αλλά από το γεγονός ότι ήταν ο νεότερος πολεμιστής του Αλβανικού Μετώπου”. Δείτε το σχετικό Δελτίο Τύπου...
12 Απριλίου, 2021 - 20:43

Δηλώσεις Υπουργού Εθνικής Αμύνης μετά τον Εξόδιο του Ι. Τσούνη

Διαδώστε:
Δηλώσεις Υπουργού Εθνικής Αμύνης μετά τον Εξόδιο του Ι. Τσούνη

Σε δηλώσεις μετά την Εξόδιο Ακολουθία του αειμνήστου Ιακώβου Τσούνη ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος τόνισε “από σήμερα είναι πολύ φτωχότερη η Ελλάδα” ενώ υπογράμμισε “Η φιλοπατρία του ανδρός αποδείχθηκε όχι μόνος από την προσφορά του αλλά από το γεγονός ότι ήταν ο νεότερος πολεμιστής του Αλβανικού Μετώπου”.

Δείτε το σχετικό Δελτίο Τύπου του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης: 

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ: Ασφαλώς από σήμερα είναι πολύ φτωχότερη η Ελλάδα, όταν φεύγει κάθε φορά ένας μεγάλος πατριώτης. Ως Πολιτική Ηγεσία, εκπροσωπώντας και σύσσωμη τη Στρατιωτική Ηγεσία, ως φορείς της εντολής που έχουμε, θα σταθούμε αντάξιοι και να συνεχίσουμε τη μεγάλη προσπάθεια για ακόμα ισχυρότερες Ένοπλες Δυνάμεις.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Ήταν ένα υπόδειγμα πατριωτισμού, δώρισε όλη την περιουσία για τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, τις οποίες συνήθιζε να τις χαρακτηρίζει «Άγιες»…

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ: Η φιλοπατρία του ανδρός αποδείχθηκε όχι μόνος από την προσφορά του αλλά από το γεγονός ότι ήταν ο νεότερος πολεμιστής του Αλβανικού Μετώπου. Επομένως από τα 16 του, αυτός ο άνθρωπος μάχεται για την Ελλάδα.

Με την τελευταία μεγάλη πράξη προσφοράς που έκανε, οι Ένοπλες Δυνάμεις θα ισχυροποιηθούν ακόμα περισσότερο και θα συνεχίσουν να εκτελούν την αποστολή τους στο ακέραιο, υπερασπιζόμενες τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και τα Εθνικά Δίκαια. Άνθρωποι σαν τον Ιάκωβο Τσούνη δεν πρέπει να ξεχαστούν ποτέ. Και δεν θα ξεχαστούν ποτέ!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων