17/11/2020 17/11/2020 Ο Αμερικανός Υπουργός Εξωτερικών κ. Μάικ Πομπέο σχολίασε την επίσκεψη του στο Φανάρι και τον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην οποία αναφέρει: «Είναι τιμή μου που συναντήθηκα με τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο Α’ και που επισκέφτηκα τον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου σήμερα. Σαν ηγέτης του...
17 Νοεμβρίου, 2020 - 13:05
Τελευταία ενημέρωση: 17/11/2020 - 13:19

Το τουίτ Πομπέο μετά τη συνάντηση στο Φανάρι

Διαδώστε:
Το τουίτ Πομπέο μετά τη συνάντηση στο Φανάρι

Ο Αμερικανός Υπουργός Εξωτερικών κ. Μάικ Πομπέο σχολίασε την επίσκεψη του στο Φανάρι και τον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην οποία αναφέρει: «Είναι τιμή μου που συναντήθηκα με τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο Α’ και που επισκέφτηκα τον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου σήμερα. Σαν ηγέτης του Ορθόδοξου κόσμου, ο Οικουμενικός Πατριάρχης είναι βασικός εταίρος καθώς συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε την θρησκευτική ελευθερία σε όλη την οικουμένη».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων