31/10/2020 31/10/2020 Ο Μητροπολίτης Γαλλίας κ Εμμανουήλ και η Γενική Συνέλευση Ορθοδόξων Επικόπων  δήλωσε  για την επίθεση που δέχθηκε ο Ελληνορθόδοξος Ιερέας στη Λυών το απόγευμα του Σαββάτου : «Μαθαίνουμε ότι έχει γίνει επίθεση εναντίον ενός ορθόδοξου ιερέα ελληνικής καταγωγής στη Λυών. Προς το παρόν, οι εθνικές αρχές του AEOF δεν έχουν πληροφορίες σχετικά με τις περιστάσεις αυτής...
31 Οκτωβρίου, 2020 - 20:20
Τελευταία ενημέρωση: 31/10/2020 - 20:38

Ο Μητρ Γαλλίας για την επίθεση σε ελληνορθόδοξο ιερέα

Διαδώστε:
Ο Μητρ Γαλλίας για την επίθεση σε ελληνορθόδοξο ιερέα

Ο Μητροπολίτης Γαλλίας κ Εμμανουήλ και η Γενική Συνέλευση Ορθοδόξων Επικόπων  δήλωσε  για την επίθεση που δέχθηκε ο Ελληνορθόδοξος Ιερέας στη Λυών το απόγευμα του Σαββάτου :

«Μαθαίνουμε ότι έχει γίνει επίθεση εναντίον ενός ορθόδοξου ιερέα ελληνικής καταγωγής στη Λυών. Προς το παρόν, οι εθνικές αρχές του AEOF δεν έχουν πληροφορίες σχετικά με τις περιστάσεις αυτής της επίθεσης. Ο AEOF έχει πλήρη εμπιστοσύνη στις δημόσιες αρχές που διεξάγουν τη συνεχιζόμενη έρευνα και αναμένει τα αποτελέσματά της. Οι Ορθόδοξοι επίσκοποι της Γαλλίας μπορούν μόνο να καταδικάσουν αυτές τις πράξεις βίας που απειλούν τη ζωή και διαδίδουν ένα γενικό κλίμα ανασφάλειας», δήλωσαν για  τους πυροβολισμούς που δέχθηκε ο ορθόδοξος ιερέας στη Λυών σήμερα το απόγευμα στις 4.00.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων