01/03/2021 01/03/2021 Συλλυπητήριο μήνυμα για την εκδημία του μακαριστού Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κυρού Εμμανουήλ εξέδωσε ο Δήμος Κιλκίς.  Όπως σημειώνει ο δήμαρχος κ. Δημήτριος Κυριακίδης “η πνευματική ζωή του τόπου μας γίνεται σήμερα φτωχότερη καθώς χάνουμε έναν δραστήριο, έναν ακούραστο καθοδηγητή που στάθηκε αστείρευτη πηγή πνευματικών δωρεών παραδίδοντάς τες με πνεύμα καλοθυμίας προς όλους μας”. “Θα θυμόμαστε...
01 Μαρτίου, 2021 - 15:34
Τελευταία ενημέρωση: 01/03/2021 - 15:36

Δήμαρχος Κιλκίς: “Φτωχότερη η πνευματική ζωή του τόπου μας”

Διαδώστε:
Δήμαρχος Κιλκίς: “Φτωχότερη η πνευματική ζωή του τόπου μας”

Συλλυπητήριο μήνυμα για την εκδημία του μακαριστού Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κυρού Εμμανουήλ εξέδωσε ο Δήμος Κιλκίς. 

Όπως σημειώνει ο δήμαρχος κ. Δημήτριος Κυριακίδης “η πνευματική ζωή του τόπου μας γίνεται σήμερα φτωχότερη καθώς χάνουμε έναν δραστήριο, έναν ακούραστο καθοδηγητή που στάθηκε αστείρευτη πηγή πνευματικών δωρεών παραδίδοντάς τες με πνεύμα καλοθυμίας προς όλους μας”.

“Θα θυμόμαστε πάντα με αγάπη τη σεβάσμια μορφή του. Η ψυχή του ας αναπαυθεί εν ειρήνη” καταλήγει.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ:

Διερμηνεύοντας τα συναισθήματα όλων των πολιτών του Δήμου Κιλκίς θα ήθελα να εκφράσω τη βαθιά συντριβή μου για την αδόκητη εκδημία του Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου Εμμανουήλ.

Η πνευματική ζωή του τόπου μας γίνεται σήμερα φτωχότερη καθώς χάνουμε έναν δραστήριο, έναν ακούραστο καθοδηγητή που στάθηκε αστείρευτη πηγή πνευματικών δωρεών παραδίδοντάς τες με πνεύμα καλοθυμίας προς όλους μας.

Κατά τη δωδεκαετή Ποιμαντορία του ο Μακαριστός υπηρέτησε την Μητρόπολή μας και το ορθόδοξο εκκλησίασμα των πιστών με αφοσίωση στο Λόγο του Θεού και με έργα πίστης και αγάπης προς τον ελάχιστο αδελφό, υποστηρίζοντας και διακονώντας τους αδύναμους συνανθρώπους μας. Αφήνει πίσω του πλούσιο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο.

Θα θυμόμαστε πάντα με αγάπη τη σεβάσμια μορφή του.

Η ψυχή του ας αναπαυθεί εν ειρήνη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων