05/12/2021 05/12/2021 Ο Δήμος Λευκονοίκου, το Προσφυγικό Σωματείο «Το Λευκόνοικο» και η οικογένεια του Εθνικού Ποιητή, σήμερα Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου 2021, τέλεσαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στη Λακατάμεια, το ετήσιο μνημόσυνο του Βασίλη Μιχαηλίδη ο οποίος γεννήθηκε στο Λευκόνοικο το 1849 και πέθανε στη Λεμεσό το 1917. Επίσης, έγινε και το μνημόσυνο των δύο εκλεκτών...
05 Δεκεμβρίου, 2021 - 21:09

Δήμος Λευκονοίκου: Ετήσιο μνημόσυνο του Εθνικού Ποιητή της Κύπρου

Διαδώστε:
Δήμος Λευκονοίκου: Ετήσιο μνημόσυνο του Εθνικού Ποιητή της Κύπρου

Ο Δήμος Λευκονοίκου, το Προσφυγικό Σωματείο «Το Λευκόνοικο» και η οικογένεια του Εθνικού Ποιητή, σήμερα Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου 2021, τέλεσαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στη Λακατάμεια, το ετήσιο μνημόσυνο του Βασίλη Μιχαηλίδη ο οποίος γεννήθηκε στο Λευκόνοικο το 1849 και πέθανε στη Λεμεσό το 1917.

Επίσης, έγινε και το μνημόσυνο των δύο εκλεκτών εκπαιδευτικών, της Ελένης Σαββίδου και της Κυριακής Θούπα, οι οποίες με κληροδότημά τους συνέβαλαν στη δημιουργία των Φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων του Λευκονοίκου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων