02/12/2020 02/12/2020 Δελτίο Τύπου εξέδωσε ο Δήμος Λευκονοίκου για το Ιερό Μνημόσυνο του Βασίλη Μιχαηλίδη, Ελένης Θ. Σαββίδου και Κυριακής Ν. Θούπα.  Διαβάστε το Δελτίο Τύπου: Ο Δήμος Λευκονοίκου, το Προσφυγικό Σωματείο «Το Λευκόνοικο», τα Φιλανθρωπικά Ιδρύματα Ελένης Θ. Σαββίδου και Κυριακής Ν. Θούπα, οι Εκκλησιαστικές Επιτροπές, η Σχολική Εφορία και ο Σύνδεσμος Μαθητών, Αποφοίτων και Απογόνων...
02 Δεκεμβρίου, 2020 - 22:42
Τελευταία ενημέρωση: 02/12/2020 - 21:27

Δήμος Λευκονοίκου: ετήσιο μνημόσυνο του Εθνικού Ποιητή της Κύπρου

Διαδώστε:
Δήμος Λευκονοίκου: ετήσιο μνημόσυνο του Εθνικού Ποιητή της Κύπρου

Δελτίο Τύπου εξέδωσε ο Δήμος Λευκονοίκου για το Ιερό Μνημόσυνο του Βασίλη Μιχαηλίδη, Ελένης Θ. Σαββίδου και Κυριακής Ν. Θούπα. 

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου:

Ο Δήμος Λευκονοίκου, το Προσφυγικό Σωματείο «Το Λευκόνοικο», τα Φιλανθρωπικά Ιδρύματα Ελένης Θ. Σαββίδου και Κυριακής Ν. Θούπα, οι Εκκλησιαστικές Επιτροπές, η Σχολική Εφορία και ο Σύνδεσμος Μαθητών, Αποφοίτων και Απογόνων της Ανωτέρας Σχολής-Γυμνασίου Λευκονοίκου, την ερχόμενη Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου 2020, τελούν το ετήσιο μνημόσυνο του Εθνικού Ποιητή της Κύπρου, του Λευκονοικιάτη Βασίλη Μιχαηλίδη, όπως και των αείμνηστων εκπαιδευτικών, Ελένης Θ. Σαββίδου, καθηγήτριας των Αγγλικών, και Κυριακής Ν. Θούπα, δασκάλας, οι οποίες προικοδότησαν τα Φιλανθρωπικά Ιδρύματα Λευκονοίκου, στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα στο Πλατύ Αγλαντζιάς.

Το Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2020, στις 10:30 π.μ., ο πατήρ Σταύρος Χριστοφή από το Λευκόνοικο θα τελέσει τρισάγιο στους τάφους των εκπαιδευτικών Ελένης Θ. Σαββίδου και Κυριακής Θούπα στο Κοιμητήριο Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων