23/04/2020 23/04/2020 Ένας στους τρεις Έλληνες, ποσοστό 30%, δηλώνει ότι αυτό που του λείπει περισσότερο την περίοδο του “Μένουμε Σπίτι” είναι η επίσκεψη στην Εκκλησία, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της ΚΑΠΑ Research που δόθηκε στη δημοσιότητα. Η έρευνα διεξήχθη από τις 15 έως τις 17 Απριλίου και αφορά στην ζωή με τον κορωνοϊό, την επόμενη μέρα μετά την...
23 Απριλίου, 2020 - 11:11
Τελευταία ενημέρωση: 23/04/2020 - 10:48

Δημοσκόπηση για την πανδημία- Τι λένε για την εκκλησία

Διαδώστε:
Δημοσκόπηση για την πανδημία- Τι λένε για την εκκλησία

Ένας στους τρεις Έλληνες, ποσοστό 30%, δηλώνει ότι αυτό που του λείπει περισσότερο την περίοδο του “Μένουμε Σπίτι” είναι η επίσκεψη στην Εκκλησία, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της ΚΑΠΑ Research που δόθηκε στη δημοσιότητα.
Η έρευνα διεξήχθη από τις 15 έως τις 17 Απριλίου και αφορά στην ζωή με τον κορωνοϊό, την επόμενη μέρα μετά την πανδημία, την αντιμετώπιση της κρίσης από την κυβέρνηση αλλά και το πολιτικό αποτύπωμα που άφησε το πέρασμα του ιού στη χώρα μας. Πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 1.060 ατόμων από 17 ετών και άνω, σε 13 περιφέρειες της Ελλάδας.


Η κοινή γνώμη εμφανίζεται θετική (75%) απέναντι στο ενδεχόμενο σταδιακής άρσης των περιοριστικών μέτρων από τις αρχές Μαΐου, καθώς, εκτός από ένα 31% που δηλώνει πως έχει ακόμη αρκετές αντοχές για να παραμείνει σε καραντίνα, οι υπόλοιποι είτε δεν αντέχουν τον περιορισμό για μεγάλο διάστημα (46%) είτε έχουν ήδη φτάσει στα όριά τους (21%).
Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα του «ανοίγματος» ενισχύεται από την εμπιστοσύνη που δείχνουν οι 6 στους 10 Έλληνες στους συμπολίτες τους για την καθημερινή τήρηση των κανόνων αποτροπής της μετάδοσης του κορωνοϊού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων