20/10/2023 20/10/2023 Κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος απήγγειλε ο Εισαγγελέας στον άνδρα από την Συρία που συνελήφθη χθες από δυνάμεις της ΟΠΚΕ όταν εισήλθε φωνάζοντας και έχοντας στην κατοχή του μαχαίρι, στον Ιερό Ναό ‘Αγιου Παντελεήμονα στο κέντρο της Αθήνας. Ο αλλοδαπός παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο, κατηγορούμενος για παράνομη οπλοφορία, αντίσταση κατά της αρχής και διατάραξη δημόσιας...
20 Οκτωβρίου, 2023 - 16:55
Τελευταία ενημέρωση: 20/10/2023 - 19:26

Δίωξη για τρία πλημμελήματα στον δράστη που εισήλθε στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα με μαχαίρι

Διαδώστε:
Δίωξη για τρία πλημμελήματα στον δράστη που εισήλθε στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα με μαχαίρι

Κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος απήγγειλε ο Εισαγγελέας στον άνδρα από την Συρία που συνελήφθη χθες από δυνάμεις της ΟΠΚΕ όταν εισήλθε φωνάζοντας και έχοντας στην κατοχή του μαχαίρι, στον Ιερό Ναό ‘Αγιου Παντελεήμονα στο κέντρο της Αθήνας.

Ο αλλοδαπός παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο, κατηγορούμενος για παράνομη οπλοφορία, αντίσταση κατά της αρχής και διατάραξη δημόσιας υπηρεσίας.

Ο Σύρος προσήχθη χθες το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα στο κέντρο της Αθήνας.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, χθες το απόγευμα, ο κατηγορούμενος εισήλθε στο Ναό, έχοντας στην κατοχή του μαχαίρι. Αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε κατέφθασαν άμεσα στο σημείο καταφέρνοντας να τον απομακρύνουν από το εσωτερικό του Ναού, παρά τη σθεναρή αντίστασή του, ενώ από τις σωματικές έρευνες βρέθηκε και κατασχέθηκε το μαχαίρι.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος, με τη συνδρομή Αξιωματικού της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας, ο συλληφθείς είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα και στερούνταν τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα που προβλέπονται για την είσοδο και την παραμονή στην ελληνική επικράτεια.

Πηγή: skai.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άγιος Παντελεήμονας: Στα χέρια της αστυνομίας αλλοδαπός που μπήκε στην εκκλησία με μαχαίρι

Ο Γ.Γ. Θρησκευμάτων, Γιώργος Καλαντζής, για το επεισόδιο στον Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονα στην Αθήνα

Συνελήφθη ο αλλοδαπός που εισέβαλε με μαχαίρι στον Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονος Αχαρνών

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων