31/10/2019 31/10/2019 Στο  στόχαστρο των αλβανικών αρχών βρίσκεται η μητέρα του Κωνσταντίνου Κατσίφα, η οποία αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 10 ετών , κατηγορούμενη για υποκίνηση μίσους και θρησκευτική βία κατά τη διάρκεια του μνημοσύνου για τον 1 χρόνο από την δολοφονία του γιου της. Όπως γράφει  το panorama.com.al επικαλούμενο ανάρτηση του δημοσιογράφου Artan Hoxha στο Facebook...
31 Οκτωβρίου, 2019 - 11:21
Τελευταία ενημέρωση: 31/10/2019 - 11:07

Δίωξη της μητέρας του Κ. Κατσίφα από τις αλβανικές αρχές

Διαδώστε:
Δίωξη της μητέρας του Κ. Κατσίφα από τις αλβανικές αρχές

Στο  στόχαστρο των αλβανικών αρχών βρίσκεται η μητέρα του Κωνσταντίνου Κατσίφα, η οποία αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 10 ετών , κατηγορούμενη για υποκίνηση μίσους και θρησκευτική βία κατά τη διάρκεια του μνημοσύνου για τον 1 χρόνο από την δολοφονία του γιου της.

Όπως γράφει  το panorama.com.al επικαλούμενο ανάρτηση του δημοσιογράφου Artan Hoxha στο Facebook η κρατική αντιτρομοκρατική υπηρεσία έχει παραπέμψει  το σχετικό υλικό με την Βασιλεία Κατσίφα στην Εισαγγελία, η οποία καλείται τώρα να λάβει τις σχετικές αποφάσεις.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων