29/08/2020 29/08/2020 Ποιμαντική επίσκεψη του Προϊσταμένου της Υπηρεσίας Θρησκευτικού της Ελληνικής Αστυνομίας στα Ιωάννινα Ολοκληρώθηκε στις 27-08-2020 η τετραήμερη ποιμαντική επίσκεψη στα Ιωάννινα του Πανοσιολογιότατου Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου Κιούλου, Προϊσταμένου της Υπηρεσίας Θρησκευτικού της Ελληνικής Αστυνομίας. Τον Πανοσιολογιότατο υποδέχτηκε εγκάρδια ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Δούβαλης στο Αστυνομικό Μέγαρο Ιωαννίνων, όπου πραγματοποιήθηκε τελετή Αγιασμού. Κατά...
29 Αυγούστου, 2020 - 19:26
Τελευταία ενημέρωση: 29/08/2020 - 19:06

Δίπλα στους Αστυνομικούς η Εκκλησία εν μέσω πανδημίας

Διαδώστε:
Δίπλα στους Αστυνομικούς η Εκκλησία εν μέσω πανδημίας

Ποιμαντική επίσκεψη του Προϊσταμένου της Υπηρεσίας Θρησκευτικού της Ελληνικής Αστυνομίας στα Ιωάννινα

Ολοκληρώθηκε στις 27-08-2020 η τετραήμερη ποιμαντική επίσκεψη στα Ιωάννινα του Πανοσιολογιότατου Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου Κιούλου, Προϊσταμένου της Υπηρεσίας Θρησκευτικού της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τον Πανοσιολογιότατο υποδέχτηκε εγκάρδια ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Δούβαλης στο Αστυνομικό Μέγαρο Ιωαννίνων, όπου πραγματοποιήθηκε τελετή Αγιασμού.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ο Πανοσιολογιότατος είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά και να μεταφέρει τις ποιμαντικές του παραινέσεις στο προσωπικό που υπηρετεί στο Αστυνομικό Μέγαρο Ιωαννίνων καθώς και στα Αστυνομικά Τμήματα Μετσόβου, Δωδώνης, Κόνιτσας και στα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, Διαβατηριακού Ελέγχου Κακαβιάς και Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων.

Επίσης, πραγματοποίησε συνάντηση με εκπροσώπους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων