12/01/2023 12/01/2023 Δίπλα στους τάφους των γονέων του θα κηδευτεί ο τ. Βασιλιάς Κωνσταντίνος μετά από επιθυμία του. Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεσθεί την προσεχή Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023 στην Μητρόπολη Αθηνών από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο και τους Συνοδικούς Ιεράρχες και η κηδεία θα γίνει στο Τατόι κοντά στους τάφους των γονέων...
12 Ιανουαρίου, 2023 - 16:21
Τελευταία ενημέρωση: 12/01/2023 - 16:30

Δίπλα στους τάφους των γονέων του θα κηδευθεί ο τ. Βασιλιάς Κωνσταντίνος (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Δίπλα στους τάφους των γονέων του θα κηδευθεί ο τ. Βασιλιάς Κωνσταντίνος (ΦΩΤΟ)

Δίπλα στους τάφους των γονέων του θα κηδευτεί ο τ. Βασιλιάς Κωνσταντίνος μετά από επιθυμία του.

Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεσθεί την προσεχή Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023 στην Μητρόπολη Αθηνών από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο και τους Συνοδικούς Ιεράρχες και η κηδεία θα γίνει στο Τατόι κοντά στους τάφους των γονέων του.

Από νωρίς το πρωί στο Τατόι, στα άλλοτε βασιλικά κτήματα, βρέθηκαν μέλη της οικογένειας του Κωνσταντίνου προκειμένου να δουν από κοντά τις προετοιμασίες στους βασιλικούς τάφους.

Πηγή φωτό με τη βασιλομήτωρ της Ισπανίας: INTIME Γιάννης Λιάκος 

Η σύζυγος του εκλιπόντος Άννα-Μαρία, ο γιος του Νικόλαος με τη σύζυγό του Τατιάνα Μπλάντνικ, ο μικρότερος γιος του Φίλιππος καθώς και η βασιλομήτωρ της Ισπανίας Σοφία έφτασαν στο Τατόι, συνοδεία αστυνομικής δύναμης, προκειμένου να επιθεωρήσουν ανενόχλητοι τον χώρο.

Στο Τατόι βρέθηκε αργότερα και η δεύτερη αδελφή του Κωνσταντίνου, Ειρήνη, αλλά και η Νίνα Φλορ, σύζυγος του μικρότερου γιου Φιλίππου.

Aπό χθες ξεκίνησαν οι εργασίες στο Τατόι για την ταφή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου είναι πυρετώδεις. Τα μέτρα ασφαλείας τη Δευτέρα, οπότε και θα ταφεί ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, «θα είναι υψηλού επιπέδου» καθώς ασφάλεια και αντιτρομοκρατική βρίσκονται επί ποδός.

Στις φωτογραφίες μπορείτε να δείτε τ. Βασιλέα Κωνσταντίνο στο μνημόσυνο που τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος στους βασιλικούς τάφους το 2018.

Φωτογραφίες Εurokinissi/Xρήστος Μπόνης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων