26/08/2021 26/08/2021 Δείτε τι απάντησε στην κάμερα της Pemptousia TV και τον Δημήτρη Στρουμπάκο, ο εκπρόσωπος της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας, ερωτηθείς για το ζήτημα της «παραίτησης» του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Θήρας, Αμοργού και Νήσων κ. Επιφανίου, που διαπιστώθηκε ψευδές, αλλά και για το τι σημαίνει για τα εκκλησιαστικά δρώμενα η...
26 Αυγούστου, 2021 - 18:41
Τελευταία ενημέρωση: 26/08/2021 - 18:46

ΔΙΣ: Απαντήσεις Μητροπολίτη Ιλίου στην Pemptousia TV για Μητροπολίτες Κυθήρων, Αιτωλίας και Θήρας

Διαδώστε:
ΔΙΣ: Απαντήσεις Μητροπολίτη Ιλίου στην Pemptousia TV για Μητροπολίτες Κυθήρων, Αιτωλίας και Θήρας

Δείτε τι απάντησε στην κάμερα της Pemptousia TV και τον Δημήτρη Στρουμπάκο, ο εκπρόσωπος της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας, ερωτηθείς για το ζήτημα της «παραίτησης» του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Θήρας, Αμοργού και Νήσων κ. Επιφανίου, που διαπιστώθηκε ψευδές, αλλά και για το τι σημαίνει για τα εκκλησιαστικά δρώμενα η παραπομπή των δύο Μητροπολιτών (Κυθήρων και Αντικυθήρων κ. Σεραφείμ και Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά) στην εκκλησιαστική δικαιοσύνη.

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Στρουμπάκος, Κάμερα: Μανώλης Δημελλάς

Δείτε το βίντεο:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων