26/08/2020 26/08/2020 Τις τοποθετήσεις δύο νέων πρωτοσύγκελλων στης Μητροπόλεις ‘Υδρας και Λαρίσης ενέκρινε η Διαρκής Ιερά Σύνοδος. Ειδικότερα, η ΔΙΣ ενέκρινε τις τοποθετήσεις: α) του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου κ. Ιγνατίου Μουρτζανού στην θέση του Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου, κατόπιν εισηγήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου και β) του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου κ. Νεκταρίου...
26 Αυγούστου, 2020 - 14:49
Τελευταία ενημέρωση: 26/08/2020 - 14:51

ΔΙΣ: Δύο νέοι Πρωτοσύγκελλοι σε Μητροπόλεις

Διαδώστε:
ΔΙΣ: Δύο νέοι Πρωτοσύγκελλοι σε Μητροπόλεις

Τις τοποθετήσεις δύο νέων πρωτοσύγκελλων στης Μητροπόλεις ‘Υδρας και Λαρίσης ενέκρινε η Διαρκής Ιερά Σύνοδος.

Ειδικότερα, η ΔΙΣ ενέκρινε τις τοποθετήσεις: α) του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου κ. Ιγνατίου Μουρτζανού στην θέση του Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου, κατόπιν εισηγήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου και β) του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου κ. Νεκταρίου Δαρδανού στην θέση του Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης, κατόπιν εισηγήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων