16/03/2020 16/03/2020 Στη διευρυμένη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη μεγάλη αίθουσα της Ιεράς Συνόδου υπό τη προεδρία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, συμμετείχε ο Σεβ. Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Κλήμης. Κατά την έξοδο του από το Συνοδικό Μέγαρο, μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης, ο Σεβασμιώτατος δήλωσε: “Την προσωπική μου άποψη δεν μπορώ να την καταθέσω. Την...
16 Μαρτίου, 2020 - 18:18
Τελευταία ενημέρωση: 16/03/2020 - 18:45

Μητρ. Περιστερίου: “Υπήρξαν διαφορετικές απόψεις”

Διαδώστε:
Μητρ. Περιστερίου: “Υπήρξαν διαφορετικές απόψεις”

Στη διευρυμένη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη μεγάλη αίθουσα της Ιεράς Συνόδου υπό τη προεδρία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, συμμετείχε ο Σεβ. Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Κλήμης.

Κατά την έξοδο του από το Συνοδικό Μέγαρο, μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης, ο Σεβασμιώτατος δήλωσε:

“Την προσωπική μου άποψη δεν μπορώ να την καταθέσω. Την κατάθεσα μέσα στη ΔΙΣ, είπε στους δημοσιογράφους, όταν ολοκληρώθηκε η διευρυμένη σύσκεψη Ιεραρχών, ο Σεβ. Μητροπολίτης Περιστερίου. Καταθέσαμε τις απόψεις μας και τις εμπειρίες μας και τώρα περιμένουμε τον Μακαριώτατο και τη ΔΙΣ να αποφασίσουν. Υπήρχαν διαφορετικές απόψεις αλλά αυτό σημαίνει υγεία”.

ΑΚΟΥΣΤΕ:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων