23/12/2021 23/12/2021 Συντονιστείτε στο Διαδικτυακό Ραδιόφωνο της Πεμπτουσίας για να ακούσετε όλες τις Ακολουθίες του Αγίου Δωδεκαημέρου από την Ιερά Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών Πηλίου. Στις Ακολουθίες θα ψάλλει ο γυναικείος χορός της Μονής. Μην χάσετε επίσης το πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα του σταθμού μας με εκπομπές: Θεολογικές, πολιτιστικές, επιστημονικές, ανάγνωση χριστουγεννιάτικων διηγημάτων, παραδοσιακά κάλαντα, βυζαντινούς ύμνους των εορτών...
23 Δεκεμβρίου, 2021 - 11:08
Τελευταία ενημέρωση: 23/12/2021 - 17:05

Δωδεκαήμερο στο Pemptousia FM

Διαδώστε:
Δωδεκαήμερο στο Pemptousia FM

Συντονιστείτε στο Διαδικτυακό Ραδιόφωνο της Πεμπτουσίας για να ακούσετε όλες τις Ακολουθίες του Αγίου Δωδεκαημέρου από την Ιερά Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών Πηλίου. Στις Ακολουθίες θα ψάλλει ο γυναικείος χορός της Μονής.

Μην χάσετε επίσης το πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα του σταθμού μας με εκπομπές: Θεολογικές, πολιτιστικές, επιστημονικές, ανάγνωση χριστουγεννιάτικων διηγημάτων, παραδοσιακά κάλαντα, βυζαντινούς ύμνους των εορτών του Δωδεκαημέρου, παραδοσιακή και κλασική μουσική.

Συντονιστείτε στο pemptousia.fm για να ακούτε καθημερινά το πρόγραμμα του σταθμού μας.

Καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων