12/01/2020 12/01/2020 20.οοο αντίγραφα της εικόνας της Παναγίας προστάτιδας των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, ευλόγησε και δώρισε στις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας, ο Μακαριώτατος Μητροπολίτης Κιέβου και πάσης Ουκρανίας κ.κ. Επιφάνιος, χθες, στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Μιχαήλ στο Κίεβο. “Σήμερα έχουμε την χαρά να κάνουμε δώρο στους στρατιώτες μας την εικόνα της προστάτιδας τους Υπεραγίας Θεοτόκου. Εμείς...
12 Ιανουαρίου, 2020 - 17:57
Τελευταία ενημέρωση: 12/01/2020 - 18:23

Δωρεά 20.000 εικόνων στον Ουκρανικό στρατό

Διαδώστε:
Δωρεά 20.000 εικόνων στον Ουκρανικό στρατό

20.οοο αντίγραφα της εικόνας της Παναγίας προστάτιδας των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, ευλόγησε και δώρισε στις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας, ο Μακαριώτατος Μητροπολίτης Κιέβου και πάσης Ουκρανίας κ.κ. Επιφάνιος, χθες, στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Μιχαήλ στο Κίεβο.

“Σήμερα έχουμε την χαρά να κάνουμε δώρο στους στρατιώτες μας την εικόνα της προστάτιδας τους Υπεραγίας Θεοτόκου. Εμείς ως Εκκλησία προσευχόμαστε για τους στρατιώτες μας. Πλέον  με την κίνηση αυτή ενισχύουμε και την δική τους πίστη προτρέποντας τους παράλληλα να προσεύχονται σε αυτή”, τόνισε ο κ.κ. Επιφάνιος.

Η συγκεκριμένη εικόνα φιλοτεχνήθηκε πρόσφατα, ενώ τον περασμένο μήνα το Συνοδικό Τμήμα Στρατιωτικού Κλήρου της Εκκλησίας της Ουκρανίας,  εγκαινίασε την δράση “Μαχητές κάτω από την σκέπη της Παναγίας”, δείχνοντας με τον τρόπο αυτό το ενδιαφέρον τους για το ουκρανικό στράτευμα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων