30/05/2022 30/05/2022 Δωρεάν χορήγηση ενός αυτόματου απινιδωτή πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 30 Μαΐου στις εγκαταστάσεις της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης, με σκοπό τη διασφάλιση της υγείας των εκατοντάδων ανά τον κόσμο φιλοξενουμένων του Ιδρύματος. Η δωρεά πραγματοποιήθηκε από την Υπεύθυνη Πωλήσεων στο Ιατρικό Τμήμα της Εταιρείας MOBIAK CARE, προς τον Δρα Κωνσταντίνο Ζορμπά, Γενικό Διευθυντή της ΟΑΚ. Κατά την...
30 Μαΐου, 2022 - 12:25

Δωρεά αυτόματου απινιδωτή στην Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης

Διαδώστε:
Δωρεά αυτόματου απινιδωτή στην Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης

Δωρεάν χορήγηση ενός αυτόματου απινιδωτή πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 30 Μαΐου στις εγκαταστάσεις της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης, με σκοπό τη διασφάλιση της υγείας των εκατοντάδων ανά τον κόσμο φιλοξενουμένων του Ιδρύματος.

Η δωρεά πραγματοποιήθηκε από την Υπεύθυνη Πωλήσεων στο Ιατρικό Τμήμα της Εταιρείας MOBIAK CARE, προς τον Δρα Κωνσταντίνο Ζορμπά, Γενικό Διευθυντή της ΟΑΚ.

Κατά την παράδοση ο κ. Ζορμπάς ευχαρίστησε θερμά την Εταιρεία ΜΟΒΙΑΚ για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα της ΟΑΚ και μετέφερε τις ευχές και τις ευχαριστίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλοχίου, Προέδρου του Ιδρύματος και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, επισημαίνοντας πως «η προσφορά σας αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για την εύρυθμη και παραγωγικότερη διεξαγωγή των Συνεδρίων που λαμβάνουν χώρα στις εγκαταστάσεις της ΟΑΚ.

Το ενδιαφέρον σας και η άμεση ανταπόκριση που επιδείξατε στο αίτημά μας είναι πραγματικά αξιέπαινα και ευελπιστούμε να σάς βρούμε αρωγούς και στο μέλλον. Η ΜΟΒΙΑΚ αποτελεί υπόδειγμα δυναμικής και κοινωνικής επιχείρησης που τιμά τον τόπο μας».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων