21/03/2020 21/03/2020 Στους φύλακες των συνόρων δώρισαν τρόφιμα ο Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Μεγαλομάρτυρος Λαρίσης και η εταιρεία “ΤΕΜΠΗ ΦΩΚΑΪΔΗΣ”.  Την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020, το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναου Αγίου Γεωργίου Μεγαλομάρτυρος Λαρίσης, αποδεχόμενο την προσφορά των 850 κιλών “Παριζάκι” (περίπου 4.000 τμχ.) της εταιρείας «ΤΕΜΠΗ ΦΩΚΑΪΔΗΣ», αποφάσισαν, εξ αιτίας της προσωρινής διακοπής των Συσσιτίων...
21 Μαρτίου, 2020 - 12:54
Τελευταία ενημέρωση: 21/03/2020 - 13:21

Δωρεά Τροφίμων στους φύλακες των συνόρων

Διαδώστε:
Δωρεά Τροφίμων στους φύλακες των συνόρων

Στους φύλακες των συνόρων δώρισαν τρόφιμα ο Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Μεγαλομάρτυρος Λαρίσης και η εταιρεία “ΤΕΜΠΗ ΦΩΚΑΪΔΗΣ”. 

Την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020, το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναου Αγίου Γεωργίου Μεγαλομάρτυρος Λαρίσης, αποδεχόμενο την προσφορά των 850 κιλών “Παριζάκι” (περίπου 4.000 τμχ.) της εταιρείας «ΤΕΜΠΗ ΦΩΚΑΪΔΗΣ», αποφάσισαν, εξ αιτίας της προσωρινής διακοπής των Συσσιτίων της Ενοριακής Συντροφιάς, και  με τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου, να τα προσφέρουν δωρεάν στους  οπλίτες και αστυνομικούς που αυτό τον καιρό καταπονούνται στα σύνορα του Έβρου.

Την αποστολή της Δωρεάς ανέλαβε εθελοντικά ο Δωρητής κ. Χαράλαμπος Φωκαΐδης με ψυγείο της εταιρίας του.

Την μεταφορά, η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020, συνόδευε ο πρόεδρος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου Αρχιμ. Νικηφόρος Κοντογιάννης, την οποία και παρέδωσε στον Μητροπολίτη Διδυμοτείχου και Ορεστιάδος κ. Δαμασκηνό (σε κατάλληλους χώρους με ψυγεία στο Διδυμότειχο και στην Ορεστιάδα) για να φροντίσει για τη διανομή τους.

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν τους στρατιώτες στο ακριτικό φυλάκιο στις Καστανιές Έβρου και αφού μετέφεραν τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου, τους ευχήθηκαν καλή δύναμη, χρόνια πολλά για την επερχόμενη εορτή της 25ης Μαρτίου, καλή υπόλοιπη Σαρακοστή και καλό Πάσχα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων