27/02/2020 27/02/2020 Ο Γενικός Γραμματέας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης κ. Βούτσινος Γεώργιος, κατόπιν της άμεσης ανταπόκρισης του Επιστημονικού Υπεύθυνου του Προγράμματος Συμπληρωματικής εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Πετράκη, εξασφάλισε τη δωρεάν επιμόρφωση διακοσίων (200) συμμετεχόντων, μόνιμων κατοίκων νησιωτικών και παραμεθόριων περιοχών της Ελλάδας, σε προγράμματα επιμόρφωσης και εξειδικευμένης επιμόρφωσης...
27 Φεβρουαρίου, 2020 - 17:48
Τελευταία ενημέρωση: 27/02/2020 - 17:30

Δωρεάν επιμόρφωση 200 κατοίκων της ακριτικής Ελλάδας

Διαδώστε:
Δωρεάν επιμόρφωση 200 κατοίκων της ακριτικής Ελλάδας

Ο Γενικός Γραμματέας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης κ. Βούτσινος Γεώργιος, κατόπιν της άμεσης ανταπόκρισης του Επιστημονικού Υπεύθυνου του Προγράμματος Συμπληρωματικής εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Πετράκη, εξασφάλισε τη δωρεάν επιμόρφωση διακοσίων (200) συμμετεχόντων, μόνιμων κατοίκων νησιωτικών και παραμεθόριων περιοχών της Ελλάδας, σε προγράμματα επιμόρφωσης και εξειδικευμένης επιμόρφωσης του Προγράμματος Συμπληρωματικής εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης του Κέντρου Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης του ΕΚΠΑ που θα πραγματοποιηθεί το Μάιο. Τα (10) προγράμματα που διατέθηκαν καλύπτουν μία ευρεία θεματολογία που σχετίζεται με την οικονομία στη νησιωτική και παραμεθόριο Ελλάδα και θα καλύψουν τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα των κατοίκων των εν λόγω περιοχών, η μέριμνα των οποίων αποτελεί εθνική προτεραιότητα για την ελληνική Κυβέρνηση. Ο Γενικός Γραμματέας δήλωσε ότι οι ανωτέρω 200 θέσεις επιμόρφωσης θα αξιοποιηθούν στο πλαίσιο του μνημονίου συνεργασίας στον τομέα της Κατάρτισης και της Διά Βίου Μάθησης με τη Γενική Γραμματεία Ψηφιακής Διακυβέρνησης & Απλούστευσης Διαδικασιών και τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής με στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους κατοίκους των νησιών και ιδίως των μικρών και απομακρυσμένων.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων