15/10/2019 15/10/2019 Στην τελετή παράδοσης και παραλαβής της ηγεσίας του Λιμενικού Σώματος, παρέστη, κατά τις 15 Οκτωβρίου 2019, ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος, κ. Ιγνάτιος, στον Πειραιά. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε καλή δύναμη στα νέα υψηλά του καθήκοντα στον νέο Αρχηγό Αντιναύαρχο Θεόδωρο Κλιάρη, μέχρι πρότινος Α΄ Υπαρχηγό του Σώματος. Ο νέος Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος κατάγεται από το...
15 Οκτωβρίου, 2019 - 15:34
Τελευταία ενημέρωση: 15/10/2019 - 15:45

Δώρισε στον νέο Αρχηγό την Παναγία την Ξενιά

Διαδώστε:
Δώρισε στον νέο Αρχηγό την Παναγία την Ξενιά

Στην τελετή παράδοσης και παραλαβής της ηγεσίας του Λιμενικού Σώματος, παρέστη, κατά τις 15 Οκτωβρίου 2019, ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος, κ. Ιγνάτιος, στον Πειραιά. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε καλή δύναμη στα νέα υψηλά του καθήκοντα στον νέο Αρχηγό Αντιναύαρχο Θεόδωρο Κλιάρη, μέχρι πρότινος Α΄ Υπαρχηγό του Σώματος.

Ο νέος Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος κατάγεται από το Τρίκερι, ενώ διετέλεσε και Κεντρικός Λιμενάρχης Βόλου, αφήνοντας άριστες εντυπώσεις από την στενή και ολόθυμη συνεργασία του με την Τοπική μας Εκκλησία.

 

 

Ο Σεβασμιώτατος παρέδωσε στον νέο Αρχηγό, ως ευλογία, την ιερά Εικόνα της Παναγίας Ξενιάς και των Τοπικών Αγίων της Δημητριάδος.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων