30/07/2023 30/07/2023 Έπιασαν δουλειά τα drones που εντοπίζουν πυρκαγιές στην Κύπρο. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, «η εκπαιδευμένη ομάδα (ΣμηΕΑ) Συστήματα μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών – Drones, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αναδύεται σε ένα χρήσιμο εργαλείο πρόληψης όπου με τη δραστηριότητα της προληπτικά σε διάφορες αγροτοδασικές περιοχές κατόπιν εκτίμησης και αξιολόγησης των κινδύνων αλλά...
30 Ιουλίου, 2023 - 16:01
Τελευταία ενημέρωση: 30/07/2023 - 23:54

Drones «περιπολούν» με σκοπό τον εντοπισμό πυρκαγιών στην Κύπρο

Διαδώστε:
Drones «περιπολούν» με σκοπό τον εντοπισμό πυρκαγιών στην Κύπρο

Έπιασαν δουλειά τα drones που εντοπίζουν πυρκαγιές στην Κύπρο.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, «η εκπαιδευμένη ομάδα (ΣμηΕΑ) Συστήματα μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών – Drones, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αναδύεται σε ένα χρήσιμο εργαλείο πρόληψης όπου με τη δραστηριότητα της προληπτικά σε διάφορες αγροτοδασικές περιοχές κατόπιν εκτίμησης και αξιολόγησης των κινδύνων αλλά και πληροφοριών, μέσω της τηλεπισκόπησης γίνεται ανίχνευση, καταγραφή, παρακολούθηση αλλά και αποτίμηση τυχόν πυρκαγιών».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων