12/02/2022 12/02/2022 Ο γέροντας Ιουστίνος κτήτορας κ ανακαινιστής του ιερού προσκυνήματος «Φρέαρ του Ιακώβ» επισκέφτηκε τον γέροντα Χρυσόστομο ηγούμενο του Αββά Γερασίμου για να του ευχηθεί καλή ανάρρωση μετά την περιπέτεια της υγεία του. Η συγκίνηση ήταν μεγάλη όπως είναι μεγάλη και η φιλία που τους δένει από το 1970 . Και οι δυο διακονούν στην Αγία...
12 Φεβρουαρίου, 2022 - 21:59
Τελευταία ενημέρωση: 12/02/2022 - 22:24

Δυο ήρωες της Αγίας Γης σε μια φωτογραφία

Διαδώστε:
Δυο ήρωες της Αγίας Γης σε μια φωτογραφία

Ο γέροντας Ιουστίνος κτήτορας κ ανακαινιστής του ιερού προσκυνήματος «Φρέαρ του Ιακώβ» επισκέφτηκε τον γέροντα Χρυσόστομο ηγούμενο του Αββά Γερασίμου για να του ευχηθεί καλή ανάρρωση μετά την περιπέτεια της υγεία του.

Η συγκίνηση ήταν μεγάλη όπως είναι μεγάλη και η φιλία που τους δένει από το 1970 .
Και οι δυο διακονούν στην Αγία Γη, έχοντας περάσει δοκιμασίες και κακουχίες αλλά ποτέ δεν σκέφτηκαν να εγκαταλείψουν. Διώχθηκαν, χτυπήθηκαν έγιναν στόχοι εγκληματιών και ακραίων στοιχείων, πέρασαν πολέμους συρράξεις αλλά έμειναν στα μοναστήρια τους να φυλάνε τα Αγία προσκηνύματα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων