15/09/2021 15/09/2021 Πυρκαγιά εκδηλώθηκε  σε δασική περιοχή στην περιοχή Αγία Παρασκευή Αχαρνών. Συμφωνά με την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά είναι πάνω από το στρατόπεδο Καποτά, κοντά σε κατοικημένη περιοχή, ενώ κατευθύνεται προς το δάσος που αρχίζει από το σημείο εκείνο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ξεκίνησε από την οδό Αετόπετρας. Επιτόπου βρίσκονται και επιχειρούν 45 πυροσβέστες με 15 οχήματα,...
15 Σεπτεμβρίου, 2021 - 16:58

Δύο πυρκαγιές σε Κάλαμο και Αχαρνές

Διαδώστε:
Δύο πυρκαγιές σε Κάλαμο και Αχαρνές

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε  σε δασική περιοχή στην περιοχή Αγία Παρασκευή Αχαρνών. Συμφωνά με την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά είναι πάνω από το στρατόπεδο Καποτά, κοντά σε κατοικημένη περιοχή, ενώ κατευθύνεται προς το δάσος που αρχίζει από το σημείο εκείνο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ξεκίνησε από την οδό Αετόπετρας. Επιτόπου βρίσκονται και επιχειρούν 45 πυροσβέστες με 15 οχήματα, 3 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα.

Και δεύτερη πυρκαγιά εκδηλώθηκε πριν από λίγο στην Αττική, και συγκεκριμένα στον Κάλαμο. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά είναι μεταξύ Καλάμου και Αγίων Αποστόλων και καίει κυρίως χωράφια κοντά σε σπίτια, που όμως μέχρι στιγμής δεν απειλούνται.

Για την κατάσβεση της επιχειρούν πολλά εθελοντικά οχήματα, καθώς και 20 πυροσβέστες με 10 οχήματα και δύο εναέρια μέσα.

ΑΕΠ ΜΠΕ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων