27/09/2020 27/09/2020 Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Πρακτορείου Ορθοδοξία (www.ope.gr),  κρίσιμες  είναι οι ώρες  για τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ειρηναίο αφού εισήχθη με αναπνευστικά προβλήματα στο νοσοκομείο. Ο Αρχιεπίσκοπος βρίσκεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο ΠΕΠΑΓΝΗ, του Ηρακλείου Κρήτης διασωληνωμένος όπως αποκάλυψε στο  Διεθνές Πρακτορείο ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ το περιβάλλον του Σεβασμιωτάτου. Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Γιώργος Χαλκιαδάκης,...
27 Σεπτεμβρίου, 2020 - 14:30
Τελευταία ενημέρωση: 27/09/2020 - 15:38

ΕΚΤΑΚΤΟ – Δύσκολες ώρες για τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης- Αναστρέψιμη η κατάστασή του, λένε οι γιατροί της ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ

Διαδώστε:
ΕΚΤΑΚΤΟ – Δύσκολες ώρες για τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης- Αναστρέψιμη η κατάστασή του, λένε οι γιατροί της ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Πρακτορείου Ορθοδοξία (www.ope.gr),  κρίσιμες  είναι οι ώρες  για τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ειρηναίο αφού εισήχθη με αναπνευστικά προβλήματα στο νοσοκομείο.

Ο Αρχιεπίσκοπος βρίσκεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο ΠΕΠΑΓΝΗ, του Ηρακλείου Κρήτης διασωληνωμένος όπως αποκάλυψε στο  Διεθνές Πρακτορείο ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ το περιβάλλον του Σεβασμιωτάτου.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Γιώργος Χαλκιαδάκης, που από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε για το αποτέλεσμα των ιατρικών εξετάσεων δήλωσε ότι διαπιστώθηκε αναπνευστική ανεπάρκεια η οποία προς το παρόν αντιμετωπίζεται συντηρητικά.

Στο πρακτορείο Ορθοδοξία μίλησε και ο π. Ζαχαρίας Αδαμάκης πρόεδρος της ΕΣΚΕΚ λέγοντας ότι: “Ενημερωθήκαμε από τους γιατρούς ότι ο Αρχιεπίσκοπος βρίσκεται σε μια δύσκολη αλλά όχι μη αναστρέψιμη κατάσταση. Θα τον βοηθήσουν με το πρόβλημα του αναπνευστικού του και όλοι ελπίζουμε ότι θα τα κατεφέρει.”

Τον τελευταίο καιρό η υγεία του ήταν επιβαρυμένη λόγω του ιστορικού των παθήσεών του και ο οργανισμός του πολύ εξασθενησμένος. Ο 87χρονος προκαθήμενος της Εκκλησίας της Κρήτης θα παραμείνει για προληπτικούς λόγους.

Το Διεθνές Πρακτορείο Ορθοδοξία βρίσκεται σε συνεχή επαφή με το περιβάλλον του και θα σας ενημερώνει για την κατάσταση του Αρχιεπισκόπου. 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων