16/07/2021 21/07/2021 «Δυστυχώς ή ευτυχώς το εμβόλιο είναι μονόδρομος. Οι εξελίξεις δεν είναι ευχάριστες και από την πλευρά μας πρέπει να ενημερώσουμε τον κόσμο» τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ Ορεστιάδας, ο Σεβ. Μητροπολίτης Διδυμοτείχου και Ορεστιάδος κ. Δαμασκηνός σχολιάζοντας τα όσα ειπώθηκαν κατά τις εργασίες της πρώτης μέρας της συνεδρίασης της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, στην οποία και ο...
16 Ιουλίου, 2021 - 12:19
Τελευταία ενημέρωση: 21/07/2021 - 0:02

«Δυστυχώς ή ευτυχώς το εμβόλιο είναι μονόδρομος”

Διαδώστε:
«Δυστυχώς ή ευτυχώς το εμβόλιο είναι μονόδρομος”

«Δυστυχώς ή ευτυχώς το εμβόλιο είναι μονόδρομος. Οι εξελίξεις δεν είναι ευχάριστες και από την πλευρά μας πρέπει να ενημερώσουμε τον κόσμο» τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ Ορεστιάδας, ο Σεβ. Μητροπολίτης Διδυμοτείχου και Ορεστιάδος κ. Δαμασκηνός σχολιάζοντας τα όσα ειπώθηκαν κατά τις εργασίες της πρώτης μέρας της συνεδρίασης της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, στην οποία και ο ίδιος συμμετείχε.

Ο Σεβασμιώτατος ανέφερε, ότι ζητήθηκε από την επιτροπή που τους επισκέφθηκε, να ετοιμάσουν ένα ενημερωτικό δεκάλογο με πληροφορίες σχετικές με το εμβόλιο ώστε να ενημερωθεί ο κόσμος.

Πρόσθεσε επίσης, ότι στις επόμενες δράσεις της Ιεράς Μητροπόλεως περιλαμβάνεται η ανάγνωση σχετικής εγκυκλίου στου πιστούς αλλά και η εκτενής ενημέρωση των Ιερέων, οι οποίοι θ αναλάβουν και τον ουσιαστικό ρόλο προσέγγισης και ενημέρωσης των πιστών.

Επιπλέον, ανέφερε ότι λόγω της πανδημίας, δεν λειτουργούν φέτος οι κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως.

Ακούστε την δήλωση του Σεβ. Μητροπολίτη Διδυμοτείχου και Ορεστιάδος κ. Δαμασκηνού:

 

Πηγή: ertnews.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων