12/07/2021 12/07/2021 Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021 στο Στρατόπεδο «Π. Κατελάρη» στην κοινότητα Μαθιάτη της επαρχίας Λευκωσίας, ο επίσημος εορτασμός του Αγίου Παϊσίου Αγιορείτου, προστάτη του Όπλου των Διαβιβάσεων της Εθνικής Φρουράς. Στον εορτασμό, παρευρέθηκε ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης, ο Υπαρχηγός της ΕΦ Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Χρυσηλίου, η Iεραρχία του Γενικού Επιτελείου Εθνικής...
12 Ιουλίου, 2021 - 18:15
Τελευταία ενημέρωση: 12/07/2021 - 21:47

ΚΥΠΡΟΣ: Η Εορτή του Αγίου Παϊσίου προστάτου Διαβιβάσεων

Διαδώστε:
ΚΥΠΡΟΣ: Η Εορτή του Αγίου Παϊσίου προστάτου Διαβιβάσεων

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021 στο Στρατόπεδο «Π. Κατελάρη» στην κοινότητα Μαθιάτη της επαρχίας Λευκωσίας, ο επίσημος εορτασμός του Αγίου Παϊσίου Αγιορείτου, προστάτη του Όπλου των Διαβιβάσεων της Εθνικής Φρουράς.

Στον εορτασμό, παρευρέθηκε ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης, ο Υπαρχηγός της ΕΦ Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Χρυσηλίου, η Iεραρχία του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς, Στελέχη του Όπλου Επικοινωνιών – Πληροφορικής καθώς επίσης και εκπρόσωποι άλλων Όπλων και Κλάδων της Εθνικής Φρουράς.

Κατά την διάρκεια του εορτασμού, τηρήθηκαν τα απαραίτητα μέτρα για την συμμόρφωση με τις πρόνοιες των σχετικών διαταγμάτων του Υπουργείου Υγείας που αφορούν τον COVID-19.

 


H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων