13/07/2021 13/07/2021 Πριν λίγα λεπτά πέρασαν την είσοδο της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου ο Υπουργός Υγείας κ. Βασίλης Κικίλιας και ο Καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας προκειμένου να ενημερώσουν την Σύνοδο για το θέμα του εμβολιασμού στη μάχη κατά της πανδημίας. Οι Ιεράρχες θα ενημερωθούν διεξοδικά ώστε να συνεδριάσουν στη συνέχεια για το ζήτημα του εμβολιασμού. Ο Υπουργός Υγείας και...
13 Ιουλίου, 2021 - 10:16
Τελευταία ενημέρωση: 13/07/2021 - 11:13

Έφτασε ο Κικίλιας και ο Τσίοδρας στην ΔΙΣ (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Έφτασε ο Κικίλιας και ο Τσίοδρας στην ΔΙΣ (ΦΩΤΟ)

Πριν λίγα λεπτά πέρασαν την είσοδο της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου ο Υπουργός Υγείας κ. Βασίλης Κικίλιας και ο Καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας προκειμένου να ενημερώσουν την Σύνοδο για το θέμα του εμβολιασμού στη μάχη κατά της πανδημίας. Οι Ιεράρχες θα ενημερωθούν διεξοδικά ώστε να συνεδριάσουν στη συνέχεια για το ζήτημα του εμβολιασμού.

Ο Υπουργός Υγείας και ο Καθηγητής αφού θερμομετρήθηκαν τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα πέρασαν εντός της αίθουσας της Συνεδρίασης της Ιεράς Συνόδου για την προγραμματισμένη ενημέρωση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αρχιεπίσκοπος θα ενημερώσει επίσης του Ιεράρχες για τις συναντήσεις που είχε το τελευταίο διάστημα τόσο με τον πρωθυπουργό όσο και με άλλους Πολιτικούς για το τι ζητάει η Πολιτεία.

Διαβάστε αναλυτικά – Το ζήτημα των εμβολίων κατά την πρώτη μέρα της ΔΙΣ – Στην Ιερά Σύνοδο ο Κικίλιας και ο Τσιόδρας

Φωτογραφίες – Χ. Μπόνης / eurokinissi

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων