31/01/2022 31/01/2022 Για τρίτη φορά από την ανάληψη των καθηκόντων του ως Υφυπουργός Εξωτερικών ο Ανδρέας Κατσανιώτης επισκέπτεται την Ίμβρο και την Τένεδο. Ο ίδιος με ανάρτησή του στο facebook, αμά τη αφίξει, έγραψε ότι βρίσκεται κοντά στον Ελληνισμό που ζει και δραστηριοποιείται στη γείτονα, αναφέροντας ότι στα δυο νησιά θα συναντηθεί με ομογενειακούς φορείς και θα...
31 Ιανουαρίου, 2022 - 17:53

Έφθασε στην Ίμβρο ο Κατσανιώτης

Διαδώστε:
Έφθασε στην Ίμβρο ο Κατσανιώτης

Για τρίτη φορά από την ανάληψη των καθηκόντων του ως Υφυπουργός Εξωτερικών ο Ανδρέας Κατσανιώτης επισκέπτεται την Ίμβρο και την Τένεδο. Ο ίδιος με ανάρτησή του στο facebook, αμά τη αφίξει, έγραψε ότι βρίσκεται κοντά στον Ελληνισμό που ζει και δραστηριοποιείται στη γείτονα, αναφέροντας ότι στα δυο νησιά θα συναντηθεί με ομογενειακούς φορείς και θα ενημερωθεί για θέματα που απασχολούν την Ελληνική Μειονότητα.

Ο κ. Κατσανιώτης αναμένεται να παραβρεθεί και στα εγκαίνια του νεόδμητου (νεοανακαινισμένου εκ βάθρων) ναού του Αγ Τρύφωνος στο Σχοινούδι της Ίμβρου, ανήμερα της εορτής του Αγίου, την 1/2/22, όπου θα χοροστατήσει ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων