20/09/2020 20/09/2020 Στα εγκαίνια του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Άγιο Στέφανο Αττικής βρέθηκε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Στέλιος Πέτσας. Ο κ. Πέτσας έκανε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το γεγονός σημειώνοντας: “Στα σημερινά εγκαίνια του νέου Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αγίου Στεφάνου, εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού, της...
20 Σεπτεμβρίου, 2020 - 21:25

Εγκαίνια Μητροπολιτικού Ναού παρουσία κ. Πέτσα

Διαδώστε:
Εγκαίνια Μητροπολιτικού Ναού παρουσία κ. Πέτσα

Στα εγκαίνια του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Άγιο Στέφανο Αττικής βρέθηκε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Στέλιος Πέτσας. Ο κ. Πέτσας έκανε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το γεγονός σημειώνοντας: “Στα σημερινά εγκαίνια του νέου Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αγίου Στεφάνου, εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού, της θεομηνίας του Ιανού και των προκλήσεων στα εθνικά μας θέματα, αντιλαμβανόμαστε πόσο σημαντική είναι η Ενότητα, η συμπαράσταση και η εμπιστοσύνη μεταξύ μας, αντλώντας πάντα δύναμη από την Πίστη μας.

Και από όλους εμάς που συγκινηθήκαμε σήμερα όταν ακούσαμε, για πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια, την καμπάνα του νέου ναού να χτυπά, ένα Ευχαριστώ στον Αθανάσιο Μαρτίνο, έναν μεγάλο ευεργέτη της περιοχής και της Πατρίδας μας, για την προσφορά του”.

Ενώ στη συγκεκριμένη ανάρτηση απάντησαν οι άνθρωποι του Ιερού Ναού σχολιάζοντας: “Κύριε Υπουργέ και κυβερνητικέ εκπρόσωπε , η σημερινή, λίαν για εμάς, τιμητική παρουσία σας στα εγκαίνια του περικαλους Ναού μας, που είχε την ευγένεια να στηρίξει ο κ. Αθανάσιος ΜΑΡΤΙΝΟΣ, απετέλεσαν μια αφορμή για να δούμε στη σεμνότητα της παρουσίας σας, την πιστη μα και την προνοια για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Τελικά αποδείξατε ότι αυτά τα δυο δεν συγκρούονται, αλλα αντιθέτως μπορούν να συνυπάρχουν μεσα από την διακριτή υπακοή σε κράτος και εκκλησία!

Να ζήσετε !!

Σας ευχαριστούμε!”

Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις: 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων