14/10/2022 14/10/2022 Η τελετή εγκαινίων του βρεφονηπιακού σταθμού Αλεξανδρούπολης, ο οποίος κατασκευάστηκε κατόπιν δωρεάς του Ιδρύματος Βασιλείου Γ. Μελά, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022, παρουσία του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ) αντιστράτηγου Χαράλαμπου Λαλούση και του πρωτοσύγκελου της Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρουπόλεως, Τραϊανουπόλεως και Σαμοθράκης Αρχιμ. Ειρηναίου. Ο νέος βρεφονηπιακός σταθμός, ο οποίος φιλοξενείται στο στρατόπεδο...
14 Οκτωβρίου, 2022 - 16:50
Τελευταία ενημέρωση: 14/10/2022 - 16:55

Εγκαίνια βρεφονηπιακού σταθμού του ΓΕΣ στην Αλεξανδρούπολη

Διαδώστε:
Εγκαίνια βρεφονηπιακού σταθμού του ΓΕΣ στην Αλεξανδρούπολη

Η τελετή εγκαινίων του βρεφονηπιακού σταθμού Αλεξανδρούπολης, ο οποίος κατασκευάστηκε κατόπιν δωρεάς του Ιδρύματος Βασιλείου Γ. Μελά, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022, παρουσία του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ) αντιστράτηγου Χαράλαμπου Λαλούση και του πρωτοσύγκελου της Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρουπόλεως, Τραϊανουπόλεως και Σαμοθράκης Αρχιμ. Ειρηναίου.

Ο νέος βρεφονηπιακός σταθμός, ο οποίος φιλοξενείται στο στρατόπεδο «Έφεδρου Ανθυπολοχαγού Γεωργίου Πατσούκα», είναι πλήρως εφοδιασμένος με όλα τα απαραίτητα για τη λειτουργία του μέσα, προσαρμοσμένα στις ανάγκες παιδιών προσχολικής ηλικίας και προστίθεται στους ήδη υπάρχοντες 23 βρεφονηπιακούς σταθμούς του Στρατού Ξηράς.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της διαχειριστικής επιτροπής του Ιδρύματος Γεώργιος Μελάς συνοδευόμενος από μέλη της επιτροπής, ο διοικητής του Δ’ Σώματος Στρατού «Θράκη», αντιστράτηγος Ιωάννης Τσιόπλος, ο διοικητής της ΧΙΙ Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού «Έβρου» υποστράτηγος Παναγιώτης Καβιδόπουλος, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αλεξανδρούπολης Γεώργιος Καϊσάς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων