22/02/2019 22/02/2019 Εγκύκλιο εξέδωσε το Υπουργείο Παιδείας για την ύλη και τον τρόπο εξέτασης υποψηφίων για την εισαγωγή σε Τμήματα Μουσικών Σπουδών και Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Εγκύκλιο που προσδιορίζει την ύλη και τον τρόπο εξέτασης των υποψηφίων για την εισαγωγή τους στα Τμήματα Μουσικών Σπουδών και Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης, που από φέτος (ακαδημαϊκό...
22 Φεβρουαρίου, 2019 - 11:48

Εγκύκλιος του Υπ. Παιδείας για τα Τμήματα Μουσικών Σπουδών

Διαδώστε:
Εγκύκλιος του Υπ. Παιδείας για τα Τμήματα Μουσικών Σπουδών

Εγκύκλιο εξέδωσε το Υπουργείο Παιδείας για την ύλη και τον τρόπο εξέτασης υποψηφίων για την εισαγωγή σε Τμήματα Μουσικών Σπουδών και Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εγκύκλιο που προσδιορίζει την ύλη και τον τρόπο εξέτασης των υποψηφίων για την εισαγωγή τους στα Τμήματα Μουσικών Σπουδών και Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης, που από φέτος (ακαδημαϊκό έτος 2019-2020) και εφεξής θα γίνεται μόνο µέσω εισαγωγικών εξετάσεων πανελλαδικού επιπέδου, εξέδωσε το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Σημειώνεται ότι οι υποψήφιοι συμπληρώνουν Αίτηση Προδήλωσης για την κατεύθυνση και το μουσικό όργανο στο οποίο θα εξετασθούν.

Πατώντας στους παρακάτω Συνδέσμους του Υπουργείου ενημερωθείτε αναλυτικά:

Υ.Α. εισαγωγή στα 4 μουσικά τμήματα 2019 ΦΕΚ

Εγκύκλιος για Νέα διαδικασία εισαγωγής φοιτητών σε Τµήµατα Μουσικών Σπουδών

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων