23/04/2023 23/04/2023 Προ ολίγου αποφασίστηκε από τον πρωθυπουργό η μεταστάθμευση αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας, μαζί με στελέχη των Ειδικών Δυνάμεων στην Αίγυπτο σε ετοιμότητα, προκειμένου να μπορούν να συμμετάσχουν σε επιχείρηση απεγκλωβισμού των Ελλήνων πολιτών, ανέφερε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας σε δήλωσή του για τους Έλληνες στο Σουδάν. Διαβεβαίωσε πως το υπουργείο Εξωτερικών παραμένει σε συντονισμό...
23 Απριλίου, 2023 - 12:40
Τελευταία ενημέρωση: 23/04/2023 - 12:42

Ειδικές Δυνάμεις κατεβαίνουν στην Αίγυπτο για να συμμετάσχουν σε επιχείρηση απεγκλωβισμού των Ελλήνων από το Σουδάν

Διαδώστε:
Ειδικές Δυνάμεις κατεβαίνουν στην Αίγυπτο για να συμμετάσχουν σε επιχείρηση απεγκλωβισμού των Ελλήνων από το Σουδάν

Προ ολίγου αποφασίστηκε από τον πρωθυπουργό η μεταστάθμευση αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας, μαζί με στελέχη των Ειδικών Δυνάμεων στην Αίγυπτο σε ετοιμότητα, προκειμένου να μπορούν να συμμετάσχουν σε επιχείρηση απεγκλωβισμού των Ελλήνων πολιτών, ανέφερε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας σε δήλωσή του για τους Έλληνες στο Σουδάν.

Διαβεβαίωσε πως το υπουργείο Εξωτερικών παραμένει σε συντονισμό με τα υπόλοιπα κράτη-μέλη της Ε.Ε για ενδεχόμενη επιχείρηση απεγκλωβισμού. Το θέμα, ενημέρωσε, θα το θέσει αύριο το πρωί στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ, στο Λουξεμβούργο, ως θέμα απόλυτης προτεραιότητας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων