23/07/2020 23/07/2020 Δοκιμή ήχου πραγματοποιήθηκε, σήμερα, Πέμπτη 23 Ιουλίου, μέσα στην Αγία Σοφία Κωνσταντινουπόλεως, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για την αυριανή μουσουλμανική προσευχή. Οι αιώνες κοιτούν με απορία την ανίερη μετατροπή του ιερού χώρου, καθώς η Τουρκική Κυβέρνηση προχωρεί ακάθεκτη σε μία από τις μεγαλύτερες ηθικές, διαθρησκειακές και πολιτιστικές βαρβαρότητες των τελευταίων αιώνων. Στο μεταξύ, διέρρευσαν...
23 Ιουλίου, 2020 - 19:36
Τελευταία ενημέρωση: 23/07/2020 - 20:23

ΕΙΚΟΝΕΣ – Έτσι πάνε να καλύψουν την Παναγία στην Αγιά Σοφιά

Διαδώστε:
ΕΙΚΟΝΕΣ – Έτσι πάνε να καλύψουν την Παναγία στην Αγιά Σοφιά

Δοκιμή ήχου πραγματοποιήθηκε, σήμερα, Πέμπτη 23 Ιουλίου, μέσα στην Αγία Σοφία Κωνσταντινουπόλεως, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για την αυριανή μουσουλμανική προσευχή. Οι αιώνες κοιτούν με απορία την ανίερη μετατροπή του ιερού χώρου, καθώς η Τουρκική Κυβέρνηση προχωρεί ακάθεκτη σε μία από τις μεγαλύτερες ηθικές, διαθρησκειακές και πολιτιστικές βαρβαρότητες των τελευταίων αιώνων.

Στο μεταξύ, διέρρευσαν σημερινές εικόνες μέσω των τουρκικών μέσων ενημέρωσης για τον τρόπο που οι γείτονες προσπαθούν να “καλύψουν” την Υπεραγία Θεοτόκο και τον Ιησού Χριστό, προκειμένου να διεκπεραιώσουν τα ασεβή έργα τους.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

 

 

Κώστας Παναγόπουλος – Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων