17/11/2020 17/11/2020 Κήρυγμα του πολυσέβαστου π. Στέφανου Αναγνωστόπολου στις 15 Νοεμβρίου 2020. Είναι πέρα για πέρα αληθινό ότι δακρύζει η φωτογραφία του μακαριστού Γέροντος Εφραίμ της Αριζόνας, επιβεβαιώνει ο π . Στεφάνος, και τρέχει πραγματικό δάκρυ, “διότι με τη βοήθεια του Θεού έμαθα και γνωρίζω, όνομα, επώνυμο και τόπο κατοικίας αυτού του ανθρώπου που είχε τη φωτογραφία...
17 Νοεμβρίου, 2020 - 21:46
Τελευταία ενημέρωση: 17/11/2020 - 22:04

“Είναι αληθινό ότι δακρύζει φωτογραφία του Εφραίμ της Αριζόνας”

Διαδώστε:
“Είναι αληθινό ότι δακρύζει φωτογραφία του Εφραίμ της Αριζόνας”

Κήρυγμα του πολυσέβαστου π. Στέφανου Αναγνωστόπολου στις 15 Νοεμβρίου 2020. Είναι πέρα για πέρα αληθινό ότι δακρύζει η φωτογραφία του μακαριστού Γέροντος Εφραίμ της Αριζόνας, επιβεβαιώνει ο π . Στεφάνος, και τρέχει πραγματικό δάκρυ, “διότι με τη βοήθεια του Θεού έμαθα και γνωρίζω, όνομα, επώνυμο και τόπο κατοικίας αυτού του ανθρώπου που είχε τη φωτογραφία του Γέροντος Εφραίμ στο εικονοστάσι και τη θυμιάτιζε πρωί και βράδυ. Δε δίνουμε το όνομα, διότι δε θέλει και πολύ σωστά”.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ στο σημείο 11.01 του παρακάτω βίντεο:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων