27/11/2020 27/11/2020 Eνημέρωση για τον κορωνοϊό έλαβε χώρα από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά, την Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου και το Γενικό Γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Παναγιώτη Σταμπουλίδη, κατά το απόγευμα της Παρασκευής 27 Νοεμβρίου 2020. “Νωρίτερα, σήμερα, ο Πρωθυπουργός είχε...
27 Νοεμβρίου, 2020 - 18:45
Τελευταία ενημέρωση: 27/11/2020 - 18:53

“Είναι σαφές ότι τα Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά”

Διαδώστε:
“Είναι σαφές ότι τα Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά”

Eνημέρωση για τον κορωνοϊό έλαβε χώρα από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά, την Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου και το Γενικό Γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Παναγιώτη Σταμπουλίδη, κατά το απόγευμα της Παρασκευής 27 Νοεμβρίου 2020.

“Νωρίτερα, σήμερα, ο Πρωθυπουργός είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Δήμαρχο Πατρέων και τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας”, είπε ο κ. Χαρδαλιάς, “όπου τόνισε την ανάγκη αυστηρότατης τήρησης των υγειονομικών μέτρων ενόψει και της εορτής του Πολιούχου της Πάτρας Αγίου Ανδρέα”. Κατόπιν, στην ενημέρωσή του, ο Υφυπουργός τόνισε: “Είναι σαφές ότι φέτος τα Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά, όπως άλλωστε σε όλη την Ευρώπη, όπως άλλωστε σε κάθε γωνιά αυτού του πλανήτη”.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

ΒΙΝΤΕΟ: ΕΡΤ/ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ – 27 Νοεμβρίου: 2.013 νέα κρούσματα, 607 διασωληνωμένοι και 101 θάνατοι

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων