04/01/2021 04/01/2021 Να ανοίξουν τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά, προκειμένου να συνεχιστούν τα μαθήματα δια ζώσης, την ερχόμενη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου, εισηγήθηκε η επιτροπή των ειδικών προς το υπουργείο Παιδείας. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την τηλεδιάσκεψη που ολοκληρώθηκε νωρίτερα σήμερα, Δευτέρα, οι ειδικοί πρότειναν το άνοιγμα των δομών της πρωτοβάθμιας και εκπαίδευσης και αποφάσισαν να επανεξετάσουν τα...
04 Ιανουαρίου, 2021 - 19:22
Τελευταία ενημέρωση: 04/01/2021 - 19:26

Εισήγηση για άνοιγμα των δημοτικών – νηπιαγωγείων στις 11 Ιανουαρίου

Διαδώστε:
Εισήγηση για άνοιγμα των δημοτικών – νηπιαγωγείων στις 11 Ιανουαρίου

Να ανοίξουν τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά, προκειμένου να συνεχιστούν τα μαθήματα δια ζώσης, την ερχόμενη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου, εισηγήθηκε η επιτροπή των ειδικών προς το υπουργείο Παιδείας. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την τηλεδιάσκεψη που ολοκληρώθηκε νωρίτερα σήμερα, Δευτέρα, οι ειδικοί πρότειναν το άνοιγμα των δομών της πρωτοβάθμιας και εκπαίδευσης και αποφάσισαν να επανεξετάσουν τα επιδημιολογικά δεδομένα την ερχόμενη εβδομάδα, προκειμένου μα ληφθεί απόφαση και για τη δευτεροβάθμια (γυμνάσια και λύκεια).

Αθηνά Καστρινάκη – ΑΠΕ ΜΠΕ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων