20/10/2019 20/10/2019 Μετά την χαρμόσυνη αναγγελία της αναγραφής στο Αγιολόγιο των 4 σύγχρονων Αγιορειτών γερόντων και την αναμνηστική φωτογραφια ως άνω, ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης, στο πλαίσιο της Επίσημης Υποδοχής του στην πρωτεύουσα του Αγίου Όρους (Καρυές), ανέβηκε μαζί με όλους στο Συνοδικό της Ιεράς Κοινότητος για το καθιερωμένο αγιορειτικό κερασμα. «Είναι η έβδομη φορά που έρχομαι...
20 Οκτωβρίου, 2019 - 18:48
Τελευταία ενημέρωση: 20/10/2019 - 18:59

«Είστε σαρξ εκ της σαρκός μου, είστε προέκταση του Φαναρίου»

Διαδώστε:
«Είστε σαρξ εκ της σαρκός μου, είστε προέκταση του Φαναρίου»

Μετά την χαρμόσυνη αναγγελία της αναγραφής στο Αγιολόγιο των 4 σύγχρονων Αγιορειτών γερόντων και την αναμνηστική φωτογραφια ως άνω, ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης, στο πλαίσιο της Επίσημης Υποδοχής του στην πρωτεύουσα του Αγίου Όρους (Καρυές), ανέβηκε μαζί με όλους στο Συνοδικό της Ιεράς Κοινότητος για το καθιερωμένο αγιορειτικό κερασμα.

«Είναι η έβδομη φορά που έρχομαι στο Άγιον Όρος» είπε ο Παναγιώτατος. Αλλά και θύμισε Πατριάρχες που έζησαν ή κατέφυγαν στο Άγιον Όρος και έγραψαν ιστορία, όπως ο Ιωακείμ ο Γ’. «Είστε σαρξ εκ της σαρκός μου, είστε προέκταση του Φαναρίου, είστε μέσα στη καρδιά μου» κατέληξε με λόγους θερμούς.

 

ΦΩΤΟ: ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ» – ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων