21/11/2020 22/11/2020 Συλλυπητήρια Επιστολή προς τον Πρόεδρο της Σερβίας κ. Αλεξάνταρ Βούτσιτς, απέστειλε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Αλέξης Τσίπρας, για την εκδημία του μακαριστού Πατριάρχου Σερβίας κυρού Ειρηναίου. Μεταξύ άλλων, αναφέρει, ότι είχε την ευκαιρία να συναντήσει κατά το παρελθόν τον μακαριστό Πατριάρχη, ο οποίος συνέβαλλε σημαντικά στην ενίσχυση των ιστορικών...
21 Νοεμβρίου, 2020 - 18:31
Τελευταία ενημέρωση: 22/11/2020 - 17:12

“Είχα την ευκαιρία να συναντήσω τον μακαριστό Πατριάρχη”

Διαδώστε:
“Είχα την ευκαιρία να συναντήσω τον μακαριστό Πατριάρχη”

Συλλυπητήρια Επιστολή προς τον Πρόεδρο της Σερβίας κ. Αλεξάνταρ Βούτσιτς, απέστειλε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Αλέξης Τσίπρας, για την εκδημία του μακαριστού Πατριάρχου Σερβίας κυρού Ειρηναίου. Μεταξύ άλλων, αναφέρει, ότι είχε την ευκαιρία να συναντήσει κατά το παρελθόν τον μακαριστό Πατριάρχη, ο οποίος συνέβαλλε σημαντικά στην ενίσχυση των ιστορικών ελληνοσερβικών σχέσεων και των πνευματικών δεσμών μεταξύ των δύο λαών.

ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων