16/01/2023 16/01/2023 Επίθεση με καδρόνι δέχθηκε αστυνομικός στην Κόρινθο και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της πόλης. Στο Νοσοκομείο Κορίνθου μεταφέρθηκε ένας αστυνομικός που δέχτηκε επίθεση με καδρόνι εντός του ιερού ναού του Απόστολου Παύλου από έναν άντρα που έκανε φασαρία εντός της εκκλησίας με αποτέλεσμα να ενημερωθεί η αστυνομία. Το πλήρωμα του περιπολικού που έφτασε στο σημείο μπήκαν...
16 Ιανουαρίου, 2023 - 10:00
Τελευταία ενημέρωση: 16/01/2023 - 10:13

Έκανε φασαρία στην εκκλησία και όταν έφτασε το περιπολικό τραυμάτισε με καδρόνι αστυνομικό

Διαδώστε:
Έκανε φασαρία στην εκκλησία και όταν έφτασε το περιπολικό τραυμάτισε με καδρόνι αστυνομικό

Επίθεση με καδρόνι δέχθηκε αστυνομικός στην Κόρινθο και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της πόλης.

Στο Νοσοκομείο Κορίνθου μεταφέρθηκε ένας αστυνομικός που δέχτηκε επίθεση με καδρόνι εντός του ιερού ναού του Απόστολου Παύλου από έναν άντρα που έκανε φασαρία εντός της εκκλησίας με αποτέλεσμα να ενημερωθεί η αστυνομία.

Το πλήρωμα του περιπολικού που έφτασε στο σημείο μπήκαν εντός του ιερού ναού για να απομακρύνουν τον δράστη και αυτός τους επιτέθηκε με ένα καδρόνι τραυματίζοντάς τον έναν από τους δύο αστυνομικούς στο κεφάλι χτυπώντας τον επανειλημμένα.

Στο σημείο έφτασαν και άλλα περιπολικά όπου ο δράστης συνελήφθη. O αστυνομικός μεταφέρθηκε με περιπολικό στο Νοσοκομείο Κορίνθου όπου και δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες. Oι γιατροί έκαναν τρία ράμματα στον αστυνομικό όπου και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Κορίνθου για περαιτέρω εξετάσεις.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων