02/02/2024 02/02/2024 Εκδήλωση με θέμα «Άνδρας-Γυναίκα: Γάμος. Πατέρας-Μητέρα: Oικογένεια» διοργανώνουν τα Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία Θεσσαλονίκης την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 4:00 μ.μ. στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης υπό την αιγίδα των Ιερών Μητροπόλεων Θεσσαλονίκης, Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως και Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς. Ομιλητές θα είναι: ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, ο π. Νικόλαος...
02 Φεβρουαρίου, 2024 - 20:36
Τελευταία ενημέρωση: 02/02/2024 - 19:50

Εκδήλωση για τον γάμο και την οικογένεια διοργανώνουν τα Ορθόδοξα Σωματεία Θεσσαλονίκης

Διαδώστε:
Εκδήλωση για τον γάμο και την οικογένεια διοργανώνουν τα Ορθόδοξα Σωματεία Θεσσαλονίκης

Εκδήλωση με θέμα «Άνδρας-Γυναίκα: Γάμος. Πατέρας-Μητέρα: Oικογένεια» διοργανώνουν τα Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία Θεσσαλονίκης την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 4:00 μ.μ. στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης υπό την αιγίδα των Ιερών Μητροπόλεων Θεσσαλονίκης, Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως και Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς.

Ομιλητές θα είναι: ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, ο π. Νικόλαος Χαμαμτζόγλου και η κα Μαγδαληνή Τσολάκη, ιατρός.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων